Enka Hisseleri Borsada Ne Durumda..?


ENKA İnşaat (ENKAI) hisse senedi 2011 beklentisi
Sıfıra yakın borcu olan uluslararası müteahhitlik segmenti, Rusya gayrimenkul yatırımları ve kira gelirlerinde beklenen olumlu performans ve enerji sektöründeki büyünme potansiyeli nedeniyle AL olarak derecelendirmekteyiz.

Son 12 aylık dönemde temel olarak Rusya gayrimenkul piyasasındaki beklenen yavaş düzelme sebebiyle IMKB’ye göre %16 daha düşük performans gösteren şirket hisseleri için 12 aylık hedef fiyatımız olan 7.70 TL %23′lük bir artış potansiyelini işaret etmektedir.

Romanya ve Umman’daki büyük ölçekli projelerin desteğiyle artan müteahhitlik alacakları, EMEA bölgesi gayrimenkul piyasasındaki uzun dönemli büyüme potansiyeli ve göreceli olaral düşük risk al-ya da-öde şeklinde yapılandırılmış elektrik üretim faakiyetleri (3,830MW kurulu güç) nedeniyle şirketin 2011 yılı içerisinde IMKB’nin üzerinde bir performans sergilemesini bekliyoruz. Şirket’in, Mart ve Nisan aylarında düzenlenmesi beklenen Mısır (1,500MW) ve Umman’daki (1,000MW) doğalgaz ateşlemeli elektrik santrali ihalelerine olan ilgisinin yatırımcılar nezdinde olumlu bir beklenti yaratacağını düşünüyoruz.

ŞirketKodFiyatAğırlıkHedef Fiyat
Enka İnşaatENKAI6,468,80%7,70

Global Menkul Değerler

http://ayaklirehber.blogspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım