İmob, At kılından Yatak, İmob haberleri

Yatak Sektörünün Önde Gelen Firmalarından İşbir, İstanbul Mobilya Fuarı'nda (ımob) Yeni Ürünlerini Görücüye Çıkarıyor

Haber: At Kılından Yatak İmob'da Görücüye Çıkıyor

Yatak sektörünün önde gelen firmalarından İşbir,İstanbul Mobilya Fuarı'nda (IMOB) yeni ürünlerini görücüye çıkarıyor. Yazları serin, kışları sıcak tutan at kılından yatakları tüketiciyle buluşturuyor. Firmanın ürünleri arasında masajla uyandıran yatak, bebekler için tamamen organik Hindistan cevizinden yatak, kaz tüyü ve yüzde 100 doğal ipek yastık ile yorganlar yer alıyor.

İşbir Yatak, temizlik yaparken yatak altına ulaşmakta güçlük çeken kadınların kumanda ve amortisör ile bazanın altını rahatça açmalarına ve kaldırıp temizlemelerine imkân veriyor. Firmanın son yeniliklerinden biri de yatakmatikler. Yana ve yukarıdan aşağı doğru açılabilen yataklar daralan evler için ideal olarak görülüyor. Dışarıdan bakıldığında dolap gibi görünen yatakmatik istendiğinde konforlu bir yatak halini alıyor. İMOB Fuarı'nda görücüye çıkacak bu yatağı Fatoş Kabasakal tanıtacak. Tanıtımda Brezilyalı bir ünlü de yer alacak. İşbir Yatak'ın yeni Ar-Ge faaliyetleri şöyle:

At kılından yatak: At kılından yataklar yazları serin kışları sıcak tutuyor. 10 santimetre katmanlığında at kılının kullanıldığı yatakların yapımı 3 sene sürüyor. İşbir Yatak visco ve yay kullanılmayan yatakları vitrine çıkarmaya hazırlanıyor. Hindistan cevizi kabuklarından organik yatak: : Tamamen organik yataklar, Hindistan cevizi kabuğu liflerinden üretildi. Yatak Hindistan cevizi kabuğunun dokusundan dolayı üzerinde akar barındırmıyor.

Masajla uyandıran yatak: Masajla uyutan yataklar tüketiciye konfoor vaat ediyor. Ayarlandığı takdirde uyanmaya 15 dakika kala masaj yapmaya başlıyor. Elektro air comfort: Sertlikten ya da yumuşaklıktan rahatsız olanlar için üretilen kumandalı yatak, rahatlık vaat ediyor. Yatakta sertlik ve yumuşaklık uyumu isteğe bağlı kumandayla ayarlanabiliyor. Kumandalı Baza: Artık bazayı açmak için kuvvet kullanmaya gerek yok. Kunanda ile tek bir tuşa basarak bazanın altını rahatça açılabilecek.

Amortisörlü Baza: Yatağın altını da rahatça temizlemek İşbir Yatak 'ın amortisörlü bazasıyla mümkün. Aynı kumanda ile bazanın altı rahatça kaldırılıp temizlenebiliyor. - İSTANBUL
http://ayaklirehber.blogspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım