İmob'a Katılan İnegöl'lü Mobilyacılar

Bu yıl 7. düzenlenen İstanbul Mobilya fuarında İnegöl MÜSİAD Üyesi 20 firma yer aldı. MÜSİAD İnegöl yönetimi 20 firmayı stantlarında ziyaret ederek destek olurken, firma sahipleri, katılımın yüksek olduğunu ve ciddi anlaşmalara imza attıklarını söylediler.

Bu yıl 7’ncsi düzenlenen ve 01 Şubat 2011 Salı günü İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu tarafından açılan İMOB fuarına Müsiad İnegöl Şubesi Üye mobilya firmaları damgasını vurdu.

01–05 Şubat tarihleri arasında açık kalacak olan İstanbul Mobilya Fuarında (İMOB), yaklaşık 20 Müsiad Üyesi açtıkları birbirinden güzel stantlar ile İnegöl mobilyasının kalitesini tüm Türkiye ve yurtdışından gelen ziyaretçilerin izlenimine sundular. Müsiad İnegöl Şubesi Yönetim Kurulu da, bu önemli günde fuarda stant açan üyelerini yalnız bırakmamak adına üyelerini ziyaret etti. Ziyarete Şube Başkanı Ahmet Güleç Protokol’e eşlik etmesi nedeni ile katılamazken, yönetim kurulu üyeleri Nevzat Daysalı, Mustafa Kılıç, Mücahit Şen, Ahmet Çolkan, Hüseyin Sadırlı, Müsiad üyesi Ümit Karaş ve Müsiad Gençlik Kurulu Üyesi Doğan Taşkıner Katıldı.

İMOB’da Ciddi Anlaşmalara İmza Atılıyor

Salı günü Saat 11.00’da ki açılış töreni sonrası yönetim kurulu üyeleri ile İMOB fuarında stant açan Müsiad üyelerin tek tek stantlarında ziyaret eden Müsiad üyeleri, ilk gün olmasına rağmen fuara ilginin yüksek olduğunu söylediler. Ziyaretlere katılan Müsiad üyelerinin fuar hakkında bildirdikleri izlenimlere göre, ciddi anlamda yurt dışı ziyaretçilerinin fuarda bulundukları ve ciddi görüşmeler yapıldığı bildirilirken, standı bulunan üyeler ise; ihracat anlamında olumlu anlaşmaların yapılacağına inandıklarını söylediler. Ayrıca bu önemli günde kendilerini yalnız bırakmadıkları için de Müsiad İnegöl Şubesi Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ettiler.

http://ayaklirehber.blogspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım