İmob'da İnegöl Damgası


Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, bu gün 7. kez ziyaretçilerine kapısını açan İMOB fuarına İnegöllü mobilyacıların damgasını vuracağını söyledi. Ayhan, İnegöl’den 70’in üzerinde firmanın fuarda yer alacağını kaydetti.

Bu gün 7. kez ziyaretçilerine kapılarını açacak olan İstanbul Mobilya Fuarı (İMOB), İnegöllü mobilyacılardan da büyük rağbet gördü. 70’in üzerinde İnegöllü firmanın katıldığı fuar hakkında açıklamalarda bulunan İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, fuarın tüm İnegöllü mobilyacılara hayırlı olmasını dilerken, Perşembe günü 1 otobüsle fuara gezi düzenleyeceklerini belirtti.

İnegöllü Firmalar Sayesinde Birçok Ziyaretçi Gelecek

Ayhan, yaptığı açıklamalarında İnegöllü mobilyacılar olarak, İMOB’a İnegöl’den 70’in üzerinde mobilyacının katıldığını belirtirken, bu firmaların İnegöl’ü de başarıyla temsil edeceklerine inandıklarını söyledi. Fuara katılan İnegöllü firmalara başarılar dileyen Ayhan, “İnegöllü firmalarımıza hayırlı işler ve şimdiden hayırlı ticaretler diliyorum. İnegöl mobilyasının yurt içinde ve yurt dışında tasarımlarıyla birlikte şov yapacağına ve İnegöl haricinde katılan firmalardan daha güzel ürünler yaptıklarına inanıyorum. İnegöllü mobilyacılarımızın zaten kendi önemli müşterilerinin olduğunu ve tasarımları konusunda, kalitesi konusunda öne çıkacağından şüphemiz yok. Bunun benzerlerini İnegöl fuarlarında da yaşıyoruz. Özellikle İnegöl mobilyasını görmek için yurt içinden ve yurt dışından birçok ziyaretçimiz geliyor. İMOB’a da İnegöllü mobilyacıların sayesinde birçok ziyaretçinin geleceğine inanıyoruz. Fuara katılan İnegöllü esnafımıza ve diğer firmalara hayırlı olsun diyorum. İnşallah aradıklarını bulurlar” dedi.

Mobilyacılar Odasından İMOB Gezisi

İlçemizdeki orta ölçekli ve küçük ölçekli mobilyacıların da fuarı görmeleri açısından gezi düzenlediklerini kaydeden Ayhan, “Biz de İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası olarak 3 Şubat Perşembe günü İMOB fuarına gezi düzenliyoruz. Şu anda 1 otobüs doldu, talep olduğu takdirde ilave araç da temin edilecektir. Perşembe günü sabah 06.00’da hareket edilecek, akşam da geri dönüş yapılacaktır. Fuarda yapılan yenilikleri, tasarımları orta ölçekli ve küçük esnafımızın da görmesi için bu geziyi tertip ettik” diye konuştu.

http://ayaklirehber.blogspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım