İnegöl Balcıoğlu Eti Maden'e Palet Üretecek.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdür Danışmanı İbrahim Kayandan ve beraberindeki heyet, İnegöl’de ve BTSO OSB’deki tesislerinde, ahşap ambalaj ve ahşap palet üretimi yapan Balcıoğulları firmasını ziyaret ettiler.

Ziyaretin amacının tedarikçi firmaları daha yakından tanımak olduğunu söyleyen Eti Maden İşletmeleri Genel Müdür Danışmanı İbrahim Kayandan, işletme hakkında bilgi aldıklarını ve inceleme yaptıklarını söyledi. Balcıoğulları firmasının Eti Maden İşletmeleri’nin önemli tedarikçileri arasında yer aldığını belirten Kayandan, “Yaptığımız incelemeden çok memnun kaldık. Biz Avrupa’daki birçok benzer nitelikli işletmeyi de inceledik. Balcıoğulları Firması’nın gerek makineleşme, gerekse üretim standartları açısından Avrupa’daki işletmelerin büyük bölümünden üstün standartlara sahip olduğunu gördük” diye konuştu.

Balcıoğulları firmasının Pazarlama Müdürü Turgay Kızılşimşek, firma olarak her yıl yatırım yaptıklarını ve makine parkurlarını sürekli yenilediklerini söyledi. 2010 yılındaki yatırımlarının boyutunun 2 milyon TL olduğunu, 2011 yılındaki yatırım hedeflerinin de 3 milyon TL olduğunu söyleyen Kızılşimşek, “İnegöl Hasanpaşa Köyü’nde 30 bin metresi kapalı olmak üzere 50 bin metrekare alanda üretim yapıyoruz, BTSO OSB’de 20 bin metrekare alanda üretim yapıyoruz. Üretimimizde ısıl işlem standartlarını da yerine getiriyoruz” diye konuştu.

http://ayaklirehber.blogspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım