İnegöl'lü Mobilyacılar İmob'u Gezdi

Mobilyacılar odasının organizasyonu ile İnegöllü mobilyacılar İMOB fuarını ziyaret etti. Oda başkanı Özcan Ayhan, üyelerin gelişimine önem verdiklerini, bu bağlamda İtalya fuarına da gezi düzenleyeceklerini söyledi.

Mobilyacılar odası 1–5 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen İstanbul Mobilya Fuarına orta ve küçük esnaftan oluşan mobilyacı esnafının katılımıyla bir gezi düzenlendi.

Düzenledikleri gezi ile alakalı bir açıklama yapan Oda Başkanı Özcan Ayhan, fuar gezisinde İnegöl mobilyasının son yıllarda çok önemli atılımlar yapmış olduğunu gördüklerini söyledi.

Ayhan, Türkiye’nin en büyük Mobilya fuarına düzenlenen gezi sırasında, İnegöl Mobilya sektörünün son yıllarda çok önemli atılımlar gerçekleştirdiğini kaydedrek, “İMOB Mobilya fuarına katılan firmaların stant tasarımları ve sergiledikleri modeller ile yurtiçi ve yurtdışından fuarı gezmek ve ticari bağlantılar yapmak isteyenler tarafından beğenildiği ve ilgi gösterildiğini gözlemledik. İlk kez organize ettiğimiz gezimize katılan ve ilçemiz mobilya sanayi bölgesinde faaliyetlerini sürdüren esnaflarımız, düzenlemiş olduğumuz bu gezi programı nedeni ile odamıza teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler” diye konuştu.

İtalya Fuarına Da Gezi Düzenlenecek

Ayhan, oda yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda sektörle ilgili gerek yurtiçi gerekse yurtdışı fuarlarına geziler düzenleyerek öncelikle üyelerin gelişimine katkı koymak adına çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini ifade ederek, “Bu bağlamda önce 18–23 Ocak 2011 tarihleri arasında Almanya Köln ve Fransa Paris yurtdışı gezisi, sonrasında ise İMOB gezisi düzenledik. 12–17 Nisan tarihleri arasında İtalya’nın Milano şehrinde düzenlenecek olan Mobilya fuarına yine KOSGEB destekli gezi düzenleyeceğiz. Gezimize katılmak isteyen Esnaflarımızın Odamıza başvurmalarını ve Milano gezisi ile ilgili bilgi almalarını hatırlatmak istiyorum” dedi.

http://ayaklirehber.blogspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım