İtso'da Plaket Töreni


-İnegöl Emniyet Müdürlüğüne Araç Bağış Kampanyasına Katkı Yapan İşadamları Unutulmadı-

İTSO’dan Hayırseverlere Plaketli Teşekkür

25 Temmuz 2010 gecesi çıkan olaylarda hasar görüp kullanılamaz hale gelen Emniyet Müdürlüğünün araçlarının yerine, yenilerini almak için Araç Bağışı kampanyası düzenleyen İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), bu kampanyaya destek veren üyeleri hayırsever işadamlarına plaket verdi.

İTSO Yönetim Kurulu, 25 Temmuz 2010 tarihinde çıkan olaylarda hasar gören emniyet araçları için düzenledikleri kampanyaya destek veren kuruluşlara teşekkür amacıyla gece düzenledi. Geçen hafta sonunda İnegöl Angelacoma Otel’de yapılan gecede, kampanyaya katkı veren kuruluşların temsilcilerine teşekkür plaketleri verildi. Geceye AK Parti Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, İnegöl Kaymakamı Durmuş Gencer ile işadamları ve İTSO meclis üyeleri katıldılar.

İTSO Meclis Başkanı Kenan Kender gecede yaptığı konuşmada, İnegöl’ün ekonomik açıdan çok güçlü bir ilçe olduğunu belirtip, üretim kapasitesi ve istihdama sağladığı katkı ile Türkiye’ye örnek olduğunu vurguladı. Kender konuşmasında 25 Temmuz 2010 tarihinde çıkan olayların İnegöl’deki sağduyu sahibi herkesi çok üzdüğünü belirterek, “Münferit bir olay yaşandı. Bunu hiç kimse arzu etmiyordu. İnegöl’ün dinamikleri bu acı olayın ardından harekete geçerek, istenmeden yaşanan olayların yol açtığı olumsuzlukları düzeltme seferberliğine giriştiler” diye konuştu.

İTSO Başkanı Metin Anıl’da gecede yaptığı konuşmada, İnegöl’ün her zaman bir huzur kenti olarak anıldığını belirtip, “İnegöl’de bir yol kazası yaşanmıştı, geçti gitti. Biz bu acı olayı artık unuttuk. Odamızın üyesi olan işadamları, o gece çıkan arbedede tahrip olan 2 aracının yerine, tam 10 tane yeni araç aldılar. Bu kampanyaya destek olan bütün kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. İnegöl’de müteşebbis bir ruh bulunduğunu belirten Metin Anıl, Türkiye’nin ihracatının yüzde 1’inin İnegöl’den yapıldığına vurgu yaparak, “İnegöl insanı üretmeye ve ekonomiye katkı yapmaya devam edecektir” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı’da konuşmasında, İnegöl’ün yaptığı ihracat ile Türkiye genelindeki bir çok İli geride bıraktığını ve ülke ekonomisine katkısının çok büyük olduğunu belirterek, “İnegöl, bugüne kadar huzur şehri olarak anıldı. Bundan sonra da böyle anılacaktır” dedi.

İlçe Kaymakamı Durmuş Gençer ise, İTSO’nun İnegöl’ün ortak fayda kuruluşu olduğunu söyledi. İnegöl iş dünyasının her zaman yanında olan İTSO’nun ilçeye sosyal ve ekonomik destekler yaptığını belirten Kaymakam Gencer, “Oda Başkanımız Sayın Metin Anıl, emniyet teşkilatımız için gerekli olan hizmet araçlarının temini konusunda bir kampanya başlatmak istediklerini bize söyledi. Çok memnun olduk. Aradan kısa süre geçtiğinde iş adamlarının katkısı ile satın alınan 10 araç, İçişleri Bakanımız Sayın Beşir Atalay’ın katıldığı tören ile bize teslim edildi. Bu katkı için herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından İTSO tarafından düzenlenen araç kampanyasına destek veren kuruluşlardan Özdilek Alışveriş Merkezleri adına işadamı Hüseyin Özdilek’e, Çilek Mobilya adına işadamı Muharrem Çilek’e, Küçükçalık Tekstil A.Ş. firması adına işadamı Yılmaz Küçükçalık’a, Serra Sünger A.Ş. adına işadamı İrfan Balaçiçek’e, Sülekler Orman Ürünleri A.Ş. adına işadamı Kenan Sülek’e, Yerekonmaz Mobilya adına işadamı İrfan Aydınlı’ya, MTO Serhat İnşaat adına işadamı Serdal Özkan’a OSB Yönetim Kurulu adına, Bölge Müdürü Erol Eruğur’a, İnegöl Emniyetini Güçlendirme Derneği adına Başkan Adem Emre’ye ve İnegöl Esnaf Odaları adına da İnegöl Keresteciler Odası Başkanı ve BESOB Başdanışmanı Muzaffer Bacıoğlu’na Teşekkür Plaketleri verildi.

http://ayaklirehber.blogspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım