Kocaeli, Yıldız Konutları ihalesi Ne Zaman?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut’un Alikahya Akarca Mahallesi Yuvam mevkiinde yapılacak olan Yıldız Konutlarının yapım ihalesi 28 Şubat Pazartesi günü yapılacak. 3 etaptan oluşan projenin tamamının tek seferde yapılacağı ihale, 11 blok, 656 daire ve çevre düzenlemesini içeriyor.

Dükkân satışları başladı

Büyükşehir Belediyesi kuruluşlarından Kent Konut tarafından 1 ve 2. etabı satışa sunulan Yıldız Konutları 44 bin metrekare alana sahip. Konutların ilk iki etabının büyük çoğunluğu satıldı. Merkeze yakınlığı ve dikkat çeken peyzajı ile ilgi gören konutlarda ayrıca dükkân satışlarına da başlandı.

Pekçok seçenek var

Yıldız Konutlarında 1+1-(72 m²), 2+1- (112 m² -126 m²), 3+1 (134 m²-144 m²- 130 m²-161 m²), 4+1 (188 m²) özelliğinde daireler bulunuyor. Yapıların sağlamlığı ve güvenilirliği ön plana çıkan projede binaların dış görünümleri ve ilginç mimarisi de dikkat çekiyor.

Proje ile ilgilenenler konutların tüm özelliklerini taşıyan 188 metrekarelik 4+1 özelliğindeki örnek dairenin haftanın istenilen günü 10. 00-20. 00 saatleri arasında görülebileceği belirtildi. Yıldız Konutları’ndan konut edinmek isteyenlerin www.kentkonut.com.tr internet adresinden de projenin incelenebileceği hatırlatıldı.

Aquapark’ın yerine

Yıldız Konutları’nın yapılacağı alan Alikahya Belediyesi’nin döneminde, aquapark (su parkı) olarak düşünülmüştü. Ancak, ihalesi yapılan tesis, projede yaşanan sorun nedeniyle gündemden kaldırılmıştı. Büyükşehir, bölgeye bu kez konut yapmaya karar verdi. Akarca sakinlerinin tepkisi, öfkesine rağmen proje uygulamaya konuldu. Bölgenin modern ve lüks projelerinden olan Yıldız Konutları’nın ihalesi, 28 Şubat’ta yapılacak.

http://ayaklirehber.blogspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım