Şaypa Mağazaları 38'e Ulaştı..

Bursa’nın önemli perakende markalarından Şaypa Alışveriş Merkezleri büyümeye devam ediyor. “Hem cana yakın hem cebe yakın” sloganıyla yola çıkan Şaypa, Bursa’daki 38’inci şubesini İhsaniye Mahallesi Tuna Caddesi’nde hizmete açtı. Açılış nedeniyle ürünlerde ilk iki gün için uygulanan yüzde 25 indirim nedeniyle vatandaşlar mağazaya yoğun ilgi gösterdi

Gıda sektöründe 85 yıldır faaliyet gösteren, perakende sektöründe ise 16 yıllık tecrübeye sahip olan Şaypa, Bursa İhsaniye’de 38’inci mağazasını hizmete açtı. Açılış dolayısıyla düzenlenen bir kampanyayla ziyaretçiler tüm alışverişlerinde kasada yüzde 25 indirim kazandı. Şaypa İhsaniye mağazası, bin 100 metrekare alanda 40 yeni çalışanla Bursalılara hizmet ediyor.

Şaypa’nın bin 600 çalışan ve 40 bin metrekareye ulaşan satış alanı ile önemli bir potansiyele ulaştığını belirten Şaypa Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Demircan, “Türkiye’nin en büyük markalarından oluşan bir tedarikçi ordusuyla çalışıyoruz. 22 bin çeşit ürünle kalitenin en uygun fiyatla alınabildiği bir yerel zincir marketiyiz. Mağazamızdan vatandaşımızın yüzünün gülerek ayrıldığını görmek bizim en büyük mutluluğumuz” dedi. İhsaniye Tuna Caddesi’nde açılışı yapılan şubeleriyle hizmet alanlarını daha da genişlettiklerini vurgulayan Demircan, "100 servis aracı, bin 600 çalışanı ile Bursa’nın en büyük yerel marketi Şaypa’nın cana yakın alışverişinin sıcaklığını tercih eden Bursa halkına göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ederiz" diye konuştu. Perakende sektöründe tüm Türkiye’nin tercih ettiği bir marka olabilmek için çalıştıklarını ifade eden Demircan, 38 mağaza ile sektörde yerel sermayenin ülke genelindeki en güçlü temsilcilerinden biri konumuna geldiklerini de sözlerine ekledi.

http://ayaklirehber.blogspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım