İmob Fuarı Şubatta Açılıyor


Buyıl 01 - 05 Şubat 2011 tarihleri arasında 7. si düzenlenecek olan İstanbul Mobilya Fuarı İMOB 2011 ile tüm profesyonel mobilyacılar ve mobilya görmek isteyen herkez bir araya gelecek.
İstanbul Fuar Merkezi / Cnr Expo'da 120 bin metrekare alanda düzenlenecek olan fuar bir 2010 yılına göre çok daha ilgi görecek gibi görünüyor.
Türkiyenin önde gelen mobilya firmaları ve markalarının yeni modellerini ve firmalarını kendilerini kendilerine özel kapalı alanlarda tanıtacakları ve tam anlamıyla büyük bir mobilya şöleni yaşanacak olan IMOB 2011'e web sitesi üzerinden kayıt formu doldurulması durumunda ücretsiz giriş hakkı kazanılabilecek. Fuar başlamasıyla online kayıt formu kapanacak girişler ücretli olacaktır.
IMOB 2011'e ücretsiz davetiye kazanmak için IMOB web sitesinden online davetiye formu dolurmanız yeterlidir.
Online Davetiye formu için buraya tıklayınız.
Modoko, 5.Hall D511 de yerini aldı. Standımızı ziyaret etmeyi unutmayınız.

MOBİLYANIN EN BÜYÜK ZİRVESİ: İMOB 2011

Dünyanın en büyük mobilya fuarları arasında yer alan İstanbul Mobilya Fuarı için geri sayım başladı. 7. İstanbul Mobilya Fuarı İMOB 2011, 01-05 Şubat 2011 tarihleri arasında tüm mobilya profesyonellerini İstanbul'da buluşturmaya hazırlanıyor. Fuarda geleneksel hale gelen İMOB Tasarım Yarışması, bu yıl da yetenek ve hayal gücünün birleştiği tasarımların mücadelesine sahne olacak.
Dünyanın en büyük mobilya fuarları arasında yer alan İstanbul Mobilya Fuarı İMOB, 7. kez mobilya sektörünü bir araya getirecek. 120 bin metrekare alanda düzenlenen fuar firmalardan yoğun ilgi görüyor. 7. İstanbul Mobilya Fuarı İMOB 2011, İstanbul Fuar Merkezi / Cnr Expo'da 01-05 Şubat 2011 tarihleri arasında gerçekleşecek.
Düzenlendiği her yıl sektörün gündemine yön veren fuar, 2011 yılında da mobilyaya dair tüm gelişmelerin, yeniliklerin ve fırsatların öğrenildiği yer olacak. ITE Group Plc. Türkiye Ofisi E Uluslararası Fuarcılık (EUF) tarafından, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliği ile düzenlenen fuar, tüm mobilya profesyonellerine ev sahipliği yapacak. Fuar, 5 gün süresince, 9 salonda, 350'ye yakın katılımcıyla 100 binin üzerinde ziyaretçi ağırlamayı hedefliyor. Yurt içinden olduğu kadar yurt dışından da yoğun ilgi gören fuara alım heyetlerinin yanı sıra Azerbaycan, Bulgaristan, İran, Özbekistan, Rusya, Suriye, Ukrayna ve Yunanistan'dan da pek çok alıcı grubunun fuarı ziyaret etmesi bekleniyor.
Tasarımlar Yarışıyor!
İstanbul Mobilya Fuarı İMOB kapsamında her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen İMOB Mobilya Tasarım Yarışması, bu yıl da fuara heyecan katacak. Yetenek ve hayal gücünün birleştiği pek çok tasarım; İç Mimarlar Odası II. Başkanı Yrd. Doç. Dr. Nilgün Çarkıcı, ETMK Başkan Yardımcısı Gamze Güven, Marmara Üniversitesi İç Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. İnci Deniz Ilgın, MSGSÜ İç Mimarlık Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Saadet Aytıs ve Adnan Serbest Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Serbest'ten oluşan jüri tarafından değerlendirilecek. Fuara katılan her firmanın katılabileceği yarışma; yemek odası, oturma grubu, genç odası, yatak odası, aksesuar ve en iyi stant kategorilerinde gerçekleşecek. Yarışmaya son başvuru tarihi 17 Ocak 2011.
İMOB 2011'in katılımcı profilinde modern, klasik, eskitme ve modüler mobilya, yatak ve yatak odaları, koltuklar, sandalyeler ve kanepeler, bebek - genç odaları ve mobilya aksesuarları yer alıyor. Ziyaretçi profilini ise mobilya mağazaları, zincir mağazalar, toptancılar, dağıtıcılar, ithalatçılar, ihracatçılar, mimarlar, iç mimarlar, dekoratörler, endüstriyel tasarımcılar ve mobilya yan sanayi üreticileri başta olmak üzere mobilya sektörü ile ilgili tüm profesyoneller oluşturuyor.
7. İstanbul Mobilya Fuarı İMOB 2011, 01 - 05 ŞUBAT 2011 tarihlerinde 10.30-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım