5 Mart 2012 Banka Eleman İlanlari, Sekerbank

Şekerbank 100 Personel Alacak, Şekerbank geçen yıl 260 olan şube sayısını 272’ye çıkarmış, ayrıca bazı şubelerini de yenilemişti. Banka bu doğrultuda 538 eleman almıştı. Şekerbank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Nejat Bilginer, Bu yıl ise Anadolu bankacılığı misyonumuz gereği bankacılık hizmetlerinden yeterince faydalanamayan bölgelerde 10 yeni şube açıp yaklaşık 100 kişiye istihdam sağlamayı planlıyoruz diyor.

Adaylar, Şekerbank’ın internet sitesi (sekerbank.com.tr) ve çalıştığı kariyer siteleri kanalıyla başvuruda bulunabiliyor. Banka, müfettiş yardımcılığı, uzman yardımcılığı gibi toplu alımlarda ise internet sitesinin yanı sıra gazetelerin insan kaynakları eklerine de ilan veriyor.



Şekerbank, bünyesindeki açık pozisyonlar için çalışanlarına da tercih imkanı sunuyor. Bu doğrultuda “Banka içi kariyer fırsatları” bültenleriyle bilgilendirme yapan banka, çalışanlarının taleplerini bu şekilde değerlendiriyor.

Deneyimsiz adayların yanı sıra deneyimli bankacılara da ihtiyaç olduğunu hatırlatan Nejat Bilginer, Şekerbank olarak işe alımlarda iktisadi idari bilimler, mühendislik, istatistik fakülteleri ve bankacılıkla ilgili bölümlerden mezun adayları tercih ediyoruz diyor.

Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz..Ayakli Rehber, 2010 yılından bu yana yayınlanır ve iş dünyasindaki gelişmeleri bloga taşır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım