Akbank'in girisimcilere destegi

Akbank, girişimciliğin geliştirilmesi amacıyla, 'Girişimci Destek Paketi' hazırladı.

 Akbank Ticari ve KOBİ Bankacılığı'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Gür, istihdam konusunun Türkiye'nin öncelikli sorunları arasında geldiğine işaret ederek, "Girişimcilik Türkiye'nin sürdürülebilir büyüme performansında ve yeni istihdam alanlarının yaratılmasında kilit rol oynuyor. İnovasyonun en önemli kaynaklarından biri olan girişimcilik, ülkemizin uluslararası rekabette daha da üst sıralara çıkmasını destekliyor" dedi.
Türkiye'de devletin girişimciliği desteklemek için bütçe ayırdığını anımsatan Gür şöyle dedi: "Ülkemizin dünyanın ilk 10 ekonomisinden biri olma hedefine ulaşabilmesi için devletin, girişimciliği daha fazla desteklemesi gerekiyor. Biz de Akbank olarak, geliştirdiğimiz 'Girişimci Destek Paketi' ile, girişimcilere çok önemli bir destek sağlıyoruz" dedi.
Paket kapsamında, 'Axess Business Girişimci'yi, girişimciliğe adım atan müşterilerimize sunuyoruz. Yeni işletme kuran firmaların kuruluş aşamasındaki finansman ihtiyaçlarını karşılayan 'Girişimci Destek Paketi' Akbank'ın girişimcilere ve girişimciliğe verdiği desteği gösteriyor."

Geleceğin başarılı KOBİ'si
KOBİ olma yolundaki girişimcilerin üretime olan katkıları itibarıyla ekonomik büyümede kritik rol oynadıklarına dikkat çeken Gür, "Akbank olarak her yeni girişimin, geleceğin başarılı KOBİ'sine dönüşmesi için, yeni ürün, hizmet, finansman modelleri, bilgilendirme hizmetleri, işbirlikleri gibi geniş çözüm yelpazeleri ile, onların yanında olmaya devam edeceğiz. 'KOBİ'lerimiz Türkiye'nin gücü, Akbank KOBİ'lerimizin gücüdür' söylemi bizim felsefemizi anlatıyor" dedi.

Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz..Ayakli Rehber, 2010 yılından bu yana yayınlanır ve iş dünyasindaki gelişmeleri bloga taşır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım