Denizbank Personel İhtiyaci

DenizBank 800 Personel Alacak, DenizBank Finansal Hizmetler Grubu (DFHG), 2011 yılında 88 açılışla toplam 600 şubeye (yurtiçinde 588, yurtdışında 12) ulaştı. Grup, yeni açılan bu şubeler ve çalışan değişimine bağlı olarak geçen yıl 2 bin 650 kişiyi işe aldı. Böylece çalışan sayısını yüzde 13 artırdıklarını vurgulayan DenizBank Yönetim Hizmetleri Grubu Genel Müdür Yardımcısı Tanju Kaya, 2012 yılı planlarını ise şöyle özetliyor:

Bu yıl 32 yeni şube açıp, 800 yeni personel alımı hedefliyoruz. Ağırlıklı olarak büyük şehirlerde şube açacağız. Şube ağımızın Türkiye’deki tüm illeri içermesini planlıyoruz.



DenizBank, iş başvurularını internet sitesinin (denizbank.com) yanı sıra adaylar tarafından en çok tercih edilen kariyer siteleri üzerinden de kabul ediyor. Tanju Kaya, banka şubelerinde ağırlıklı olarak satış ve operasyon kadroları, genel müdürlükte ise şubelerdeki büyümeye paralel oluşacak ihtiyaçlar kapsamında alım yapacaklarını belirtiyor. DenizBank, pozisyonlara bağlı olarak üniversitelerin ağırlıklı olarak iktisadi ve idari bilimler, mühendislik, fen edebiyat ve ziraat fakültesi mezunu (Tarım Bankacılığı birimi için) adayları değerlendirmeye alacak.

Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz..Ayakli Rehber, 2010 yılından bu yana yayınlanır ve iş dünyasindaki gelişmeleri bloga taşır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım