Finansbank'ta Çalişmak istiyorsaniz

Finansbank 1000 Personel Alacak, 2011 yılında 19 yeni şube açıp yaklaşık 950 yeni çalışanı bünyesine katan Finansbank, bu yıl 30 şubeyi daha hizmete sokacak. Bu yıl içinde Türkiye’nin çeşitli illerinden yaklaşık bin kişiyi farklı pozisyonlar için bünyesine katmayı planlayan banka, tecrübeli çalışan ihtiyacını içeriden karşılama oranını ise yüzde 75’ten 80’e taşımayı hedefliyor.

İş başvurularını bankanın internet sitesi (finansbank.com.tr) ve destek aldıkları insan kaynakları sitelerinden aldıklarını söyleyen Finansbank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Hakan Alp, “Adaylar facebook’taki Finansbank Kariyer sayfasından da ilanlara ulaşabiliyor” diyor. Ardından da Finansbank’ın işe alım politikası hakkında şu bilgileri veriyor:



İşe alım ihtiyacımızın yüzde 70’e yakınını yeni mezunlardan karşılıyoruz. Bu ilanlarımız ağırlıklı olarak yönetici adayı, ticari-kurumsal şube satış (sales trainee), müfettiş yardımcısı, şube satış/operasyon, çağrı merkezi ve direkt satış pozisyonlarını kapsıyor. Kariyerine bankacılık sektöründe başlamayı planlayan yeni mezunlar, belirttiğimiz tüm bu ilanlara yoğun ilgi gösteriyor. Alımlarımızda çok spesifik bir arayışımız olmadığı takdirde bölüm ayrımı yapmıyoruz.

Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz..Ayakli Rehber, 2010 yılından bu yana yayınlanır ve iş dünyasindaki gelişmeleri bloga taşır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım