İlan rehberi: Ptt Yeni Personel Alacak


Ptt personel alımı 2012, çalışmak isteyen takipçilerimizi ilgilendirmektedir. Ptt 2011 yılında müfettiş yardımcısı, geçici personel, memur gibi alanlarda eleman alımı yapmıştır. Yaptığı alımlarla da pek çok işsiz vatandaşımıza iş imkanı sunmuştur. Ptt müşteri beklentilerini karşılamayı, teknolojik gelişmeleri en iyi şekilde kullanarak kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir.



Ptt ‘ nin 2012 yılı personel alımıyla ilgili ilanları önümüzdeki günlerde sitemizde bulabilirsiniz. Eğer sizde bu sektörde çalışmak istiyorsanız, Ptt’nin bir personeli olmak istiyorsanız, sitemizi takip ederek size uygun ilanlara başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Ptt alacağı personelleri yazılı ve sözlü sınava tabi tutmaktadır. Ptt’ye başvuruda bulunacak adayların, öncelikle KPSS’ den belli bir puan üzerinde alması gerekmektedir. Sınava ve işe alımlara ilişkin detaylı bilgileri kurumun resmi websitesinde bulabilirsiniz. Sınav başvuru formunu ise yine websitesinden temin ederek doldurarak, başvurularınızı yapabilirsiniz.

Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz..Ayakli Rehber, 2010 yılından bu yana yayınlanır ve iş dünyasindaki gelişmeleri bloga taşır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım