Tivibu web tv yayinlari

Tivibu Web, Dünya Salon Atletizm Şampiyonası İstanbul 2012'yi, 4 farklı kanaldan kesintisiz izleme keyfi sunuyor

Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, yepyeni bir web TV deneyimi yaşatan Tivibu Web hizmeti ile 9-11 Mart 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek Dünya Salon Atletizm Şampiyonası İstanbul 2012'yi, 4 farklı kanaldan ve kesintisiz olarak
izleme imkânı sunuyor.

TTNET, Tivibu Web ile sporseverleri ekran karşısına topluyor. 9-11 Mart 2012 tarihleri arasında İstanbul Ataköy Atletizm Salonu'nda gerçekleşecek olan Dünya Salon Atletizm Şampiyonası İstanbul 2012, Tivibu Web'den 4 farklı kanalda yayınlanacak. Dünyanın en önemli şampiyonalarından biri olan Dünya Salon Atletizm Şampiyonası İstanbul 2012'yi web üzerinden yayınlayacak olan Tivibu Web, gerçekleştireceği "Canlı Yayın"larla izleyicilerine atletizm keyfi yaşatacak. Atletizm severler, Tivibu Web'in 4 farklı kanaldan canlı yayın yapması sayesinde, farklı branşlarda aynı anda yapılacak yarışlardan istediklerini izleme olanağı bulacaklar. 

Dünyanın en önemli atletleri Tivibu Web'de?

Tivibu Web, 172 ülkeden 683 atletin İstanbul'da buluşacağı Dünya Salon Atletizm Şampiyonası İstanbul 2012'yi kesintisiz izleme olanağı sunacak. 3 gün boyunca sürecek olan şampiyonayı kaçıran izleyiciler, Tivibu Web ve Tivibu Ev'in Tekrar İzle uygulamasından ya da tivibu.com.tr adresinden yayın kayıtlarına ulaşabilecekler.

Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz..Ayakli Rehber, 2010 yılından bu yana yayınlanır ve iş dünyasindaki gelişmeleri bloga taşır.

Yorumlar

Yorum Gönder

Yorum Yaparken sayfaya nereden geldiğinizi belirterek küfüre yer vermeden, anlaşılır bir dille yazmanızı rica ederiz..

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım