Aegon hayat sigorta içeriği

Aegon, Galatasaray-Ajax maçına davetiye kazandıran www.HayattaOlmazDeme.com adresli internetsitesinden Prim İadeli Hayat Sigortası için form dolduran her 250’nci kişiye orijinal Galatasaray forması kazandırıyor.
Aegon Emeklilik ve Hayat, www.HayattaOlmazDeme.com adresli web sitesinden Prim İadeli Hayat Sigortası’nın da tanıtımını yaptı. Aegon, prim iadesi teminatıyla, geleceğini güvence altına almak isteyenlere belirlenen sigorta süresi sonunda ödemiş oldukları primlerin tamamı iade ediliyor.
Prim İadeli Hayat Sigortası satın alanlar, minimum 5 yıldan başlayarak, primleri aylık, üç aylık, altı aylık ve yıllık ödeme seçeneklerinden birini tercih edebiliyor. Sigorta süresi zarfında sigortalının vefat etmesi durumunda geride kalanlara teminatı sağlanıyor. Üründen 18 - 63 yaş arasındaki bireyler yararlanabiliyor. Aegon Emeklilik ve Hayat, “Hayatımız, tahmin edemeyeceğimiz kadar büyük risklerle doludur. Hayatın bizlere sunduğu riskler karşısında sizi ve sevdiklerinizi ‘Prim Ödemeli Hayat Sigortası’ ile güvence altına alıyoruz” diyor.
Ürünün dikkat çeken özelliğiyse, vefatın gerçekleşmemesi durumunda ödenen primlerin toplamının sigortalıya iade edilmesi. Örneğin günde 1 dolara 30 bin dolar teminatlı hayat sigortası yaptıranlara 5 yılda ödedikleri toplam 1800 dolar iade ediliyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım