Fortis’in Şube Sayısı 300’e Ulaştı

Fortis, İstanbul Zeytinburnu’nda açtığı KredimBenim Şubesi ile 300 şubeye ulaştı ve sergilediği güçlü büyümede yeni bir döneme girdi. Zeytinburnu KredimBenim Şubesi ile Fortis’in İstanbul’daki şube sayısı da 147 oldu.

Fortis, Türkiye’nin dört bir yanında oluşturduğu yaygın şube ağıyla, yenilikçi hizmetlerini topluma en etkin bir şekilde sunmayı, müşterilerine yakın olmayı, kesintisiz hizmet sunarak perakende bankacılık alanındaki büyüme ivmesini güçlendirmeyi hedefliyor. Şubelerinde yüksek hizmet kalitesi sunan Fortis, müşteri memnuniyetini de sürekli yükseltiyor.

Fortis’in hız kesmeyerek açtığı KredimBenim şubeleri, müşterilerin bireysel nakit kredi başvurularını hızla yapmalarını ve en kısa sürede sonuçlandırmalarını sağlıyor. Fortis müşterileri nakit kredi istediklerinde bu şubelere başvuruyor ve aynı gün içinde sonuç alıyorlar.

300. şubenin açılışı nedeniyle bir açıklama yapan Fortis Türkiye Perakende Bankacılık Grubu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Mendi şunları söyledi:

“Türkiye’de bankacılık hizmetlerine ihtiyaç duyulan bütün bölgelere giderek, müşterilerimize yakın olmayı hedefliyoruz. Bu yaklaşımımız hem İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük kentlerimizin olduğu hem de henüz bulunmadığımız bütün bölgeler için de geçerlidir. 2009 için koyduğumuz 300 şube hedefine 2008’in ortalarında ulaşmış olmamız, bizim için haklı bir gurur ve mutluluk kaynağı olduğu gibi, Fortis’in Türkiye’deki güçlü büyümesinin de somut bir göstergesidir.”

Fortis, Türkiye çapındaki 300 şubesinde bireysel, KOBİ, kurumsal ve özel müşterilerine yüksek kaliteli ürünler sunuyor. Şube ağı içinde yer alan ve Türkiye’nin çeşitli illerinde faaliyet gösteren 13 Ticari Bankacılık Merkezi ile de ticari müşterilerine avantajlı ürün ve hizmetler sağlıyor.

Fortis, Türkiye çapında yaygın şube ağının yanı sıra İnternet (www.fortis.com.tr) ve Telefon Bankacılığı (444 0 144), ATM’ler (sayıları 8.500’ün üzerinde Altın Nokta) ve Kiosk Bankacılığı (Fortis Erişim Noktaları) gibi alternatif dağıtım kanalları ile de müşterilerine hizmet veriyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım