Goldenika Bayilik - Altın Kaplama

Goldenika
Goldenika bayilik
Goldenika ürünleri için öncelikli olarak yatırım yapmak, bayilik fırsatı yakalamak çok önemli olduğunu bilmelisiniz. Altın kaplama da rakipsiz tek ürün grubunu pazarlamak veya satın alarak istediğiniz tüm pazara hükmetmek sizin elinizde!

Firmamız tarafından sahip olduğunuz bayilik döneminde bulunduğunuz alanda hiçbir rakibinizin olmaması en büyük fırsatlarınızdan birisidir. Bunun yanında talep eden kitlenin birçok iş alanını kapsamış olması, saat gözlük, takı, ev eşyaları ve metal olarak adlandırdığımız tüm materyalleri altın kaplamak veya rose kaplama firsatların ötesinde bir buluştur.

Bizlerle ortak çalışmak veya bayilik koşulları da tahmin edeceğinizden çok kolay. Yapmanız gereken hemen ürün bilgisi için müşteri temsilciliğine bir mail veya bir telefon. Geçen her gün yeni katılım ve yeni iş ortakları ile büyümekteyiz sizleride bünyemizde görmekten mutluluk duyarız.

Goldenika Chemicals Altın Kaplama(elektroplated) Kimyasal Solüsyonları Üretmektedir. Saat, Gözlük, Takı, Sektöründe Ürünlerin Altın Ve Bakır Kaplamaları Konusunda Çözümler Sunmaktayız.

Goldenika Chemicals Türkiye De Altın Kaplama Kimyasalları Konusunda Bir İlk Gerçekleştirerek Modüler Olmayan Ürünlerin (armatür , Kapı Kolları , Vs.) Bulundukları Yerde Altın Kaplanması Konusunda Çalışmalar Yapmaktadır.

Şu An Hizmet Verdiğimiz Sektörler(saat ,Gözlük,Takı ) Firmalarıdır. Bunun Dışında Takı Tasarımı İle Uğraşan Meslek Kuruluşlarına Da Çözüm Olmayı Amaçlamaktayız.

Goldenika Bayilik Şartları
GOLDENİKA Chemicals TÜRKİYEDE REKABETİNİN OLMADIĞI ÜRÜNLERİ İLE BAYİLİK AĞINI OLUŞTURMAYA BAŞLAMIŞTIR. HİZMET AĞI ve MARKA TEMSİLCİLİKLERİ OLUŞTURMAK AMACIYLA, KISA BİR SÜRE İÇİN ESNEK ŞARTLAR ve DÜŞÜK SERMAYE İLE SINIRLI SAYIDA VERİLECEK OLAN GOLDENİKA Chemicals Altın Kaplama Kimyasalları BAYİLİĞİ İÇİN, BİZİMLE İRTİBATA GEÇEBİLİR, DETAYLARI VE ALINACAK HİZMETLERİ ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.

Goldenika Bayilik Paketinin içeriği :
ALTIN KAPLAMA KİMYASALLARI SET ŞEKLİNDE SATIŞA SUNULMAKTADIR
Bayilik Verilecek İller : TÜRKİYE GENELİ
Yatırım Maliyeti : 3000 USD
Ortalama Kar Marjı : % 25
Goldenika İletişim Bilgileri
İlgili Kişi : EKREM DUMAN
Adres : KARATARLA MAH.ESKİ SARAY CAD. SÖYLEMEZ PASAJI NO:102
GAZİANTEP
Telefon : +903422180767 +905323724333
Web Sitesi : www.goldenika.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım