Türkiye Finans 160 Şubeye Ulaştı

Bölgesel ihtiyaç ve talepleri değerlendirerek yaygın hizmet ağını Türkiye geneline ulaştırmayı amaçlayan Türkiye Finans, 2008 yılında her ay en az 3 yeni şube yatırımı gerçekleştiriyor. 2007 yılını 137 şube ile tamamlayan Türkiye Finans, yıl başından beri gerçekleştirdiği açılışlar ile toplam şube sayısını 160’a yükseltti.

Şubeleri aracılığı ile bölgesel kalkınmaya destek vermeyi hedefleyen Türkiye Finans, şube yatırımlarını da tüm Türkiye’yi kapsayacak bir anlayışla gerçekleştiriyor. İstanbul’da 7 şube daha açarak, İstanbul’daki toplam şube sayısını 62’ye ulaştıran Türkiye Finans, yeni açtığı Ceyhan ve Kurttepe şubeleriyle Adana’daki şube sayısını da dörde çıkardı. Türkiye Finans, Çanakkale, Bingöl, Kastamonu, Yozgat, Mardin, Giresun, ve Çerkezköy’de ilk şubelerini açarak bölgedeki yatırımcılara modern bankacılık hizmetlerini sunmaya başladı. 2008 yılında hizmete giren diğer şubeler arasında ise Gaziantep Gatem, Ankara Yıldız, Samsun Bafra, İzmir Pınarbaşı, Lüleburgaz, Hatay ve Konya Ereğli bulunuyor. Şube açılışlarına paralel olarak personel sayısını da artıran Türkiye Finans toplam çalışan sayısını ise 3057’ye yükseltti.

Yeni şube yatırımları ile ilgili bir değerlendirme yapan Türkiye Finans Genel Müdürü Yunus Nacar, “Bankamıza ulaşan talepler doğrultusunda 2008 yılını 175 şube sayısına ulaşarak kapatmayı hedefliyoruz. Şu anda on yeni şube için alt yapı çalışmalarımız, beş bölge için ise fizibilite çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Yıl sonuna kadar bu şubelerimizi de hizmete sokarak, Türkiye’nin en yaygın katılım bankası ünvanımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım