CNR Avrasya Boat Show, Club Finans Sponsorluğunda

İSTANBUL, 29 Ocak 2011 /Şirket Haberleri/ -- Müşterilerine yalnızca bankacılık alanındaki ihtiyaçlara özel çözümler değil, hayatın her alanında ayrıcalıklı fırsatlar sunan Finansbank’ın özel kulübü ClubFinans, dünyanın karada yapılan 2. büyük tekne ve yat fuarı CNR Avrasya Boat Show’u meraklılarıyla buluşturuyor.

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık A.Ş tarafından İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan CNR Avrasya Boat Show 5. Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı, 12- 20 Şubat tarihleri arasında ClubFinans ana sponsorluğunda düzenlenecek. Her yıl ortalama 125 binin üzerinde ziyaretçi sayısına ulaşan fuar, misafirlerine görsel ve ticari bir şölen yaşatacak. Tekneseverlerin beğendikleri yatları alabilmeleri için çeşitli finansal çözümler de fuar süresince ziyaretçilere sunulacak.

ClubFinans Xclusive üyelerinin ücretsiz ziyaret edebileceği CNRAvrasya Boat Show'da, göz kamaştıran tekne, yat ve yelkenlilerin yanı sıra motor boat ve ekipmanları da görücüye çıkacak.

ClubFinans Xclusive ile hayatta en önde

Finansbank müşterileri, bankada bulundurdukları mevduat ve yatırım ürünü birikimlerinin ortalaması, aylık 20.000 TL ve üzerinde ise ClubFinans, 75.000 TL ve üzerinde ise ClubFinans Xclusive üyesi olmaya hak kazanıyor.

ClubFinans ve ClubFinans Xclusive, üyelerinin hayat tarzına uygun ve sadece onlara özel avantajlarla dolu bir faydalar zinciri sunarken, alıştıkları tüm güzellikleri kolayca elde edebilmelerini sağlamanın yanı sıra her zaman en önde olabilecekleri bir dünya sunuyor.

ClubFinans Xclusive üyeleri, bankacılıkta sunulan avantajların yanında yücretsiz genel check-up, havalimanı assistans hizmetleri ve CIP Lounge, indirimli araç kiralama, çok özel restoranlarda %30’a varan indirimler, ücretsiz dergi aboneliği ve daha pek çok ayrıcalığa sahip oluyor.

Finansbank A.Ş. Hakkında:


Türkiye'nin önde gelen bankacılarından Hüsnü Özyeğin öncülüğünde kurulan Finansbank, 26 Ekim 1987 tarihinde faaliyete geçti. 2009 yıl sonu itibariyle 461 şube ve 10.107 çalışanıyla faaliyet gösteren Finansbank bankacılık hizmetlerini Türkiye'de yaygın olarak yürütmektedir. 2000 yılında Finans Portföy Yönetimi Şirketi ile Finans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nı faaliyete geçiren Finansbank aynı yıl, sürekli artış gösteren bireysel müşterilerine sunduğu hizmet yelpazesine İnternet ve Çağrı Merkezi bankacılığını ekledi. İnternet ve telefon bankacılığı işlemlerini artırarak sürdüren Finansbank Telefon Bankacılığı, European Call Center Awards 2003 Yarışması'nda Avrupa'nın En İyi Çağrı Merkezi seçildi. 2001 yılında Commercial Union Sigorta ve Commercial Union Hayat Sigorta'daki hisselerini CGU International Insurance PLC'ye satan Finansbank, aynı yıl Finans Sigorta A.Ş.'yi kurdu.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım