Bursaya Mobilyacılar Çarşısı..

Bursa ve İnegöl'lü Mobilyacılar, Bursa'da Kurulması Planlanan Mobilyacılar Çarşısı İçin Önemli Bir Adım Attı. İnegöl'lü mobilyacılar adına bir konuşma yapan Haluk Özbek, projenin 2012 yılında faaliyete geçmesi için her şeyin hazır olduğunu kaydetti.

Bursa Mobilya Dekorasyon Sanayicileri ve İşadamları Derneği (MODSİAD) ve İnegöl'lü mobilyacılar, Bursa'nın marka kimliğine katkı sağlamak adına bir araya geldi. Toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Vardar, MODSİAD Başkanı Mustafa Yedikardeş, yönetim kurulu ve üyelerin yanı sıra İnegöl'lü mobilyacılar, Yüksek Mimar Hasan Sözüneri katıldı.

MODSİAD Başkanı Mustafa Yedikardeş, mobilya sektörünün başta Bursa olmak üzere ülkemiz ve özellikle Avrupa için önemli sektörlerin başında geldiğini belirtti. Bursa'nın marka kimliğine güç katmak adına uzun zamandır Bursa'da kurmak istedikleri "Bursa Mobilya Çarşısı" için ciddi adımlar attıklarını belirten Yedikardeş, projenin sadece ülkemiz için değil Avrupa'nın en gözde çarşılarından birisi olacağını dikkat çekti.

Proje 100 Milyon Dolara Mal Olacak

Proje için kentin batı bölgesinde uygun bir yer arayışı içerisinde olduklarını belirten Yedikardeş, Büyükşehir Belediyesi'nin de proje için kendilerine destek verdiğinin altını çizdi. Proje için şu ana kadar İnegöl'den 45 firmanın talip olduğunu dile getiren Yedikardeş, İstanbul ve Ankara'dan da ciddi taleplerin olduğuna dikkat çekti. Yaklaşık 100 milyon dolara mal olacak proje için ortalama 80 – 100 civarında işyeri planladıklarını belirten Yedikardeş, projenin mimari çalışmalarının başladığını sözlerine ekledi.

Yüksek Mimar Hasan Sözüneri ise Türkiye ve dünyadaki Avm örneklerinden görseller sunarak, "Bursa Mobilya Çarşısı" projesi için sadece ihtiyaca cevap veren bir Avm değil, mimarisinin de önemli olduğunu dile getirdi.

İnegöl'lü mobilyacılar adına bir konuşma yapan Haluk Özbek, projenin 2012 yılında faaliyete geçmesi için her şeyin hazır olduğunu kaydetti.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım