Hürriyete ilan vermek İsteyenlere

Hürriyet İlan, Hürriyet Seri ilan

Hürriyet Gazetesine ilan verme;

Hürriyet İlan ve Hürriyet Seri İlan sayfaları için, Hürriyet Gazetesi”nin 41 yıldır Resmi İlan Ajansı olan firmamız üzerinden; eleman, emlak, vasıta, duyuru, dersverenler ve kayıp sütunlarına online seri ilan verebilmektesiniz.

Hürriyet Gazetesine İlan ve Reklam taleplerinizi çağrı merkezimizdeki operatörlerimize iletebilirsiniz.

Sayfamız üzerinden, Hürriyet seri ilanlarda küçük ilan talebinde bulunabilir, Hürriyet İk Ekinde yayınlanmak üzere İnsan Kaynakları İlanı “çerçeveli eleman ilanı” verebilir, Hürriyet Sosyal ilan sayfaları için Vefat, Teşekkür, Başsağlığı, Anma ve mevlit ilanları yayınlatabilirsiniz. Her tür mevzuat ilanlarınızda Hürriyet İlan sayfaları ekonomik fiyatlarından istifade etmek de sayfamız üzerinden çok kolay ve pratik olacaktır.

Hürriyet Gazetesi beş ayrı baskı bölgesinde basılmakta olup her bölgenin st-cm fiyatları, kelime fiyatları, seri ilan kampanyaları, ilan geçiş saatleri ile dağıtım ağı üzerinden yayınlandığı il sayısı farklılık arzetmektedir.

Sayfamız üzerinden Hürriyet İstanbul Baskısına, Hürriyet Ankara Baskısına, Hürriyet Akdeniz Baskısına, Hürriyet Ege Baskısına, Hürriyet Çukurova Baskısına ilan verebilir, seri ilan, soyal ilan veya ticari ilanlarınızı sayılan bu iller ile beraber dilerseniz çevre illerinede (taşra baskısına) yayınlatabilirsiniz.

Hürriyet gazetesine verdiğiniz seri ilanlar, Diğer baskı bölgelerinde gazetenin bölge ilavesinin olduğu yerlerde söz konusu ilave içerisinde, ilavenin olmadığı yerlerde dağıtım ağına göre ana gazete içerisinde yer alır.

Hürriyet Gazetesine ilan taleplerinizi ilan formu aracılığı ile de gönderebilirsiniz.

Gazeteye İlan ana faaliyet konusu olan andajans, HÜRRİYET Gazetesine İlan almada (ilan verme’de) Türkiye’nin her noktasına gazete ilan reklam hizmetini götürmeye tam yetkili resmi ilan ajansıdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım