Sabah'a İlan Vermek İsteyenlere

Sabah İlan, Sabah Sarı Sayfalara İlan

Sabah Seri ilan ve Sabah Sarı Sayfalar Gazetesi içinde aramakta olduğunuz işçi, ofisboy, elektrikçi, elektronikçi, sekreter, mimar, mühendis, doktor, hemşire ve diğer branşlarda her çeşit eleman ihtiyacınızda,markası modeli, fiyatı ne olursa olsun, ister ilk el, ister 2. el, ister sahibinden ister galeriden satılması arzu edilen araçlar için oto satış ilanlarında ve kiralık, satılık yazlık, devremülk, arsa, tarla, ev, daire , konut, iş yeri ilanlarınızda yüksek kampanyalar ve gazetenin sunduğu ekonomik fiyatlamalardan yararlanarak yetkili ilan ve reklam ajansınıza ilan verebilirsiniz.

İlan Taleplerinizi İlan destek hatlarına gönderebilir, faks çekebilir, e-mail atabilir veya aşağıdaki ilan formunu kullanarak iletebilirsiniz.

Sabah sosyal ilan sayfalarına, taziye, teşekkür, anma, mevlit, başsağlığı ilanları, Sabah İlan Sayfalarına genel kurul, tüzük, çet raporu, sirkü, piyango, çekiliş ve her türlü duyuru ilanınızı verebilirsiniz.

Sabah Gazetesinde yayınlanan ilanlarınız Türkiye Baskısı, İstanbul Baskısı, Ankara Baskısı, Akdeniz Baskısı, Ege Baskısı ve Çukurova Baskısında yayınlanabilmektedir. Tüm baskı bölgeleri için dağıtım ağı, ilan gönderi saatleri, kelime ve kampanya değerleri farklıdır.

Gazete İlanı ana faaliyet konusu olan andajans, SABAH Gazetesine İlan almada – ilan verme de tam yetkili ilan ajansıdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım