Star Gazetesine İlan Göndermek isteyenlere

İlanlarınızı ilan telefon numaralarımıza yazdırabilirsiniz veya aynı hatlar üzerinden faks çekebilirsiniz.

Star ilan, Star Seri ilan gazetesinde yayınlatma istediğiniz, her tür seri ilanı, ticari, çerçeveli, sosyal ilanı, Ankara, İstanbul başta olmak üzere, Türkiye’nin her noktasına gazete ilan reklam hizmetini götürmeye yetkili resmi ilan ajansı andajans aracılığıyla çağrı merkezimizdeki operatörlerimize ileterek, e-posta ile yada faks çekerek verebilirsiniz.

Star Seri İlan sayfalarında kiralamak yada satmak istediğiniz ev, daire, arsa, ofis, gayrimenkul, arsa, tarla, yazlık, devremülk, taşınmaz türündeki tüm ilanları Star Gazetesi kampanya ve fiyat avantajları ile Star İstanbul Baskısı, Star Ankara Baskısı, Star Akdeniz Baskısı, Star Ege Baskısı, Star Antalya baskısında yayınlanabilmektedir.

Star Gazetesi içinde aramakta olduğunuz işçi, ofisboy, elektrikçi, elektronikçi, sekreter, mimar, mühendis, doktor, hemşire ve diğer branşlarda her çeşit eleman ihtiyacınızda, markası modeli, fiyatı ne olursa olsun, ister ilk el, ister 2. el, ister sahibinden ister galeriden satılması arzu edilen araçlar için oto satış ilanlarında yüksek kampanyalar ve gazetenin sunduğu ekonomik fiyatlamalardan yararlanarak ilan verebilirsiniz.

İlanlarınızı online ilan formunu kullanarak gönderebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım