Bursa TOSYÖV Ücretsiz Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi


Bursa TOSYÖV (Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı), Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü ve KOSGEB işbirliğiyşe, kendi işini kurmak isteyen girişimci adayları için, 6 Ocak- 4 Şubat 2011 tarihleri arasında, ücretsiz Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi programı düzenliyor.

Eğitim sonunda başarılı olan girişimci adayları, daha sonra kendi işlerini kurmaları halinde KOSGEB’in 27.000TL.lik hibe ve teminat gösterdikleri takdirde 70.000TL.lik sıfır faizli ve 2 yıl sonra geri ödemesi başlayan Yeni Girişimci Desteği Kredisine başvurma hakkını kazanacaklar.

Kendi işini kurmak isteyen ve uygulanabilir bir iş fikri olan, üniversite öğrencileri dahil tüm girişimci adayları, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ne başvurabilir.

Kontenjan: 30 Kişi. Kursa katılacak girişimci adayları, başvuru formları ve mülakat sonuçlarına göre değerlendirilip seçilecek.

Son Başvuru Tarihi: 28 Aralık 2010

Mülakat Tarihi: 30 Aralık 2010

Bursa TOSYÖV Girişimcilik Eğitimi Başvurusu İletişim Bilgileri

Yetkili Kişi: Pervin Karaçam = (224) 211 10 90 – 211 10 92

E-Posta: info@tosyovbursa.org

Web: www.tosyovbursa.org

Yorumlar

  1. Mehaba Arkadaşım Sana Bir Teklifim Var

    Google Reklamlarına Karşılıklı Olarak Tıklamaya Ne Dersin.

    Sen Benim Sitemdeki Reklamlara Günde 1 Defa Tıklayıp Sörf Yapacaksın, Bende Senin Sitendeki Reklamlara Düzenli Olarak Günde 1 Defa Tıklayıp Sörf Yapacağım.
    Eğer Kabul Ediyorsan okulplan2@gmail.com adresine mail at sitemin linkini sana gönderip düzenli olarak kazanmaya başlayalım :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum Yaparken sayfaya nereden geldiğinizi belirterek küfüre yer vermeden, anlaşılır bir dille yazmanızı rica ederiz..

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım