Rheia şimdi de Home Store’larda

Ayvalık yöresinden özel olarak toplanan zeytinlerden hazırlanan Rheia Zeytinyağı çok kısa bir sürede özel gurme marketler ve doğal ürün mağazalarında

Rheia Zeytinyağı erken ve olgun hasat ürünleri ile seçkin marketlerde satışa sunuluyor. Özel bir zeytinyağı olan Rheia, kısa sürede doğal ve organik ürünler satan mağazalarda yerini almasıyla birlikte artık menülerinde doğal ve kaliteli ürünleri tercih eden Home Store Cafe’lerde de zeytinyağı olarak tercih ediliyor.

Türkiye'nin önde gelen mağazalarından olan Home Store, Türkiye'nin sayılı firmalarından biridir. Home Store mağazalarının en önemli özelliği; dünya modasının en yakın takipçisi olmasıdır. Benzersiz dekorasyonu ve yarattığı konseptiyle ayrıcalığını ortaya koyan Home Store Cafe-Restaurant bu kalitesini göz önüne alarak zeytinyağlı yemek ve salatalarında Rheia’yı tercih etti…

Besin değeri oldukça yüksek olan zeytin, aynı zamanda yağıyla da, içinde bulundurduğu antioksidan maddeler, vitamin, mineraller ve omega yağ asitleri ile insan sağlığını koruyan bir mucize… Rheia’da, zeytinyağının bu özelliklerinden yola çıkarılarak hazırlanmış, eşsiz tadı, içeriği ve şişelemesiyle farkını ortaya koyuyor. Erken hasat ve olgun hasat zeytinyağı olarak farklı ve özel ambalajıyla da iddiasını koruyor.

Rheia Zeytinyağı, tüm Macrocenter Mağazalarında, tüm Okko ve Şütte’lerde, Karaköy Namlı Gurme, Eminönü Namlı Pastırma, İstinye Park Polonez Şarküteri, Cihangir Antregourmet, Bebek Santral Şarküteri, Cihangir Ecolife, Caddebostan Kardeşler Gıda, Merkez Şarküterileri'nin dışında bir çok gurme market ve doğal ürün mağazalarında yer almaya başladı ve şimdi de; ilgi çekici dekorasyonuyla Akmerkez Home Store Cafe, Nişantaşı Home Store Cafe, Florya Fly Inn'de Home Store Cafe ve İstanbul Bağdat Caddesi’nde yer alan Home Store Cafe-Restaurant zincirlerinde bulabilirsiniz.

Zeytinyağı, Rheia farkıyla seçkin noktalarda tüketicisiyle buluşmaya devam ediyor.

Bilgi için: 0 232 446 22 38

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım