yatırım alan ejderler


Ali Cengiz Aktaş

Proje Adı
Kağıttan Tuğla

Yatırım - Hisse Miktarı
%55 hisse karşılığı 150 bin TL. Yatırımcı: Baybars Altuntaş

Durum
Baybars Altuntaş, Ali Cengiz Aktaş’ la gerçekleştirdiği ortaklığın hemen ardından Yıldız Teknik Üniversitesi laboratuvarlarından gerekli raporların alınması için çalışmaları başlattı. Bu süre zarfında patent çalışmalarını da sürdüren ortaklara, inşaat sektörünün önemli firmalarından olan Tepe İnşaat’tan görüşme talebi geldi. Firmanın Ar-Ge uzmanlarının incelediği test sonuçları tatmin edici bulundu.


Süleyman Ereke

Proje Adı
Bir Bardak Meyve

Yatırım - Hisse Miktarı
%60 hisse karşılığı 160 bin TL. Yatırımcı: Gamze Cizreli

Durum
Süleyman Ereke, ilk faaliyet alanı olan Maslak ’ta satışları artırmak için Gamze Cizreli’nin de desteğiyle çalışmalarına devam ediyor. Bunun için öncelikle menü yeniden hazırlanıyor. Ardından çeşitli pazarlama kanallarını kullanarak, daha fazla tüketiciye ulaşmaya çalışıyorlar. Yapılan çalışmalar sonucu günde 40-50 bardaklık satışları 80-90 bardağa çıkarmayı başardılar. Ortaklığın şimdiki hedefi, iş merkezlerinin yoğun olduğu yerlerde yeni şubeler açmak.


Abdullah Andsoy

Proje Adı
Pilates Akademi

Yatırım - Hisse Miktarı
%50 hisse karşılığı 100 bin TL. Yatırımcı: Nevzat Aydın-Baybars Altuntaş

Durum
Abdullah Andsoy, Nevzat Aydın ve Baybars Altuntaş’ı hedeflerine ortak etmeyi başarmıştı. Üç ortak ilk olarak akademiyi, Nişantaşı’nda daha büyük bir yere taşımak için çalışmalara başladı. Yaklaşık bir ay süren inşaat çalışmalarından sonra akademi, yeni yerinde faaliyet göstermeye başladı. Bu süre içinde sözleşme yapan ortaklar, maddi konularda da birlikte hareket ediyorlar. Şimdiki hedefleri, franchising sistemini yerleştirerek pilates okullarını Türkiye geneline yaymak.


Ümit Gökçen

Proje Adı
Led Ampül

Yatırım - Hisse Miktarı
%55 hisse karşılığı 300 bin TL. Yatırımcı: Alphan Manas

Durum
Led Ampül üretimi ve satışı yapan Ümit Gökçen, Alphan Manas ’ı işine ortak etmeyi başarmıştı. Ortaklığın ardından, Alphan Manas ’ın Manisa ’da bulunan elektronik ürünler üreten fabrikasına gidilerek toplantı yapıldı. Profesyonellerin katıldığı toplantıda, büyüme stratejileri belirlendi. Fakat sözleşme aşamasında marka hakları ve yatırım miktarının kullanım alanlarında anlaşmazlık yaşanınca, ortaklık gerçekleşemeden son buldu.


Albert Yalman

Proje Adı
İlk Buluşmalar Seminerleri

Yatırım - Hisse Miktarı
%30 hisse karşılığı 30.000 TL

Durum
Albert Yalman, Baybars Altuntaş'ın önerdiği farklı iş modeline olumlu bakarak, çalışmalarına başlamıştı. 3 Kasım Çarşamba günü, Akatlar Kültür Merkezi ’nde “İlk Buluşmalar” seminerini gerçekleştirdi. İkincisi 4 Ocak Salı günü yine Akatlar Kültür Merkezi ’nde gerçekleşecek seminerin bundan sonraki hedefi Türkiye geneline yaymak.


Hülya İmer

Proje Adı
French Manikür Seti

Yatırım - Hisse Miktarı
%15 hisse karşılığı 250.000 TL talep etmişti.

Durum
Dragons’ Den Türkiye ’den herhangi bir yatırım alamadan ayrılan Hülya İmer ’in, program sonrasında ürünlerinin satışları hızlı bir şekilde arttı. Yeni satış noktalarıyla görüşmeler yapan Hülya İmer, yoluna hızla devam ediyor.


Mustafa Akgül

Proje Adı
Gaz Beton

Yatırım - Hisse Miktarı
%15 hisse karşılığı 500.000 TL talep etmişti.

Durum
Gaz Beton makinaları üreten Mustafa Akgül Dragonlardan yatırım alamamıştı. Ancak , yayın sonrası makinalarına yönelik talepler yoğun bir şekilde arttı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım