Metro Turizm Avrupa'yi Turkiyeye Bağliyor

Metro Turizm AB’yi Türkiye’ye Taşıyor ( Basın Bülteni )


Avrupa Birliği Genel Sekreterliği (ABGS), Avrupa Birliği katılım sürecinde kamuoyumuzu bilgilendirmek ve önyargıları kırmak adına yeni bir iletişim çalışması başlatıyor. Avrupa Birliği Genel Sekreterliği tarafından hazırlanan Türk kamuoyuna yönelik yayınlar, Metro Turizm ile yapılan işbirliği çerçevesinde Metro Turizm otobüslerinde yolculara ulaşacak.

İşbirliği kapsamında AnkaraAvrupa Birliği Genel Sekreterliği’nde düzenlenen basın toplantısında, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, AB Genel Sekreteri Büyükelçi Volkan Bozkır, AB Genel Sekreteri Yardımcısı Burak Erdemir, Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ömer Bilgiseven, Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şenol Ayyıldız, Metro Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Öztürk ve Metro Turizm Genel Müdür Yardımcısı D. Dinçer Yirmibeşcikbir araya geldiler. İşbirliği protokolünün imzalandığı basın toplantısında aynı zamanda broşürlü ilk Metro Turizm otobüsünün yola çıkma töreni de gerçekleştirildi.



Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, basın toplantısında yaptığı konuşmada şöyle konuştu; “Genel Sekreterliğimizce kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla hazırlanan yayınlar, bugünden itibaren Metro Turizmin tüm yolcularına ulaşacak. Metro Turizm ile ortak hedefimiz Türkiye çapında ulaşılmamış nokta bırakmamaktır. Türkiye’nin dört bir yanına seferler gerçekleştiren Metro Turizm ile çok sayıda vatandaşımıza ulaşmayı ve AB süremizi anlatmayı hedefliyoruz.”

Başmüzakereci olarak, Avrupa Birliği ile ilgili sayısız önyargı, sayısız çarpıtma ile karşılaştığını ifade eden Bağış, şöyle devam etti: “Bunlarla en etkin mücadelenin, çalışmak, doğru bilgilendirmek ve sağlıklı iletişim kurmak olduğuna inanıyorum. Bizler bu amaçla bu yolda yapılan ve yapılması planlanan bütün çalışmaları önemsiyor, her türlü işbirliğine ve toplumun her kesiminden projelere destek veriyoruz.” Bağış sözlerini şöyle sürdürdü; “AB İletişim Stratejimizin Türkiye’ye yönelik bölümünde (TÜYİS), Türk kamuoyunun objektif biçimde bilgilendirilmesini, AB sürecini iyi anlamasını, hem üyeliğin bizlere ne getireceğini görmelerini, hem de AB’nin daha güçlü, daha güvenli ve daha istikrarlı bir geleceğe ulaşmasında Türkiye’nin “anahtar rolünü” görmelerini hedefliyoruz.”

Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ömer Bilgiseven ise “AB üyeliğimizin anlatıldığı böylesi önemli bir sosyal sorumluluk projesine, Metro Turizm olarak elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz” diyerek söyle konuştu :“Türkiye’nin tek ulusal yolcu taşımacılığı şirketi olarak ülkemizin dört bir yanına gerçekleştirdiğimiz seferler ile Avrupa Birliği katılım süreci ile ilgili kamuoyunun bilgilendirilmesine katkı sağlayacak olmaktan dolayı gurur duyuyoruz”

Ayakli Rehber

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım