Hadim Avm Büyük Araba Kampanyasi

Hadim Alışveriş Merkezleri kuruluşunun 12. Yılında düzenlediği kampanya ile müşterilerine içerisinde 12 adet otomobilinde bulunduğu toplam 172 adet hediye verecek

Hadim Alışveriş Merkezleri, 12. yılına özel 12’lerle dolu bir kampanyaya imza atıyor. Müşterilerine farklı kampanyalarla sürekli fırsatlar sunan Hadim AVM, benzeri ulusal perakendecilik zincirlerinde bile zor rastlanacak bir kampanya ile 12. yılını kutlayacak. 12 otomobil, 12 LCD televizyon, 12 bulaşık makinesi ve daha birçok ürünün yer aldığı kampanyada toplam 172 adet hediye, yaklaşık 2 buçuk aylık kampanya sonucunda sahiplerini bulacak.

12 Otomobil Toplam 172 Ödül

Hadim AVM Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özerik, dün basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek düzenlenecek olan kampanya hakkında bilgi verdi. Toplantıda bir açıklama yapan Özerik, Hadim Alışveriş Merkezleri olarak yıllardır yaptıkları çeşitli kampanyalarla müşterilerine pek çok hediyeler verdiklerini söyledi. Gerek prestij kart sahiplerinin topladığı puanlar karşılığı, gerekse düzenledikleri çekiliş kampanyaları ile beyaz eşyadan otomobile kadar birçok hediyeyi müşterilerine sunduklarını dile getiren Özerik; “2011 yılında da müşterilerimize hem uygun fiyatlar sunmaya, hem de hediyeler vermeye devam edeceğiz. Daha önceki yıllarda düzenlediğimiz çekiliş kampanyasının çıtasını yükselterek benzerlerine ancak ulusal perakende sektöründe rastlanan bir seviyeye getirdik. Hadim Alışveriş Merkezlerinin sektörde geride bıraktığı 12 yıldan hareket ederek bu yıl müşterilerimize 12 otomobil, 12 LCD televizyon, 12 bulaşık makinesi, 12 netbook, 12 bisiklet ve 112 adet set üstü ocak olarak toplamda 172 adet hediyeyi Milli Piyango İdaresi izni ile düzenleyeceğimiz çekiliş sonucu müşterilerimize sunacağız” dedi.

25 TL’ye Bir Kupon

Düzenlenecek kampanyanın Hadim Alışveriş Merkezlerinin İnegöl, Eskişehir, Yenişehir ve Domaniç’de bulunan 32 mağazada geçerli olacağı belirten Özerik, “Her 25 TL’ye 1 çekiliş kuponu verilecek. Alışveriş Hadim Prestij Kart ile yapıldığı takdirde 2 çekiliş kuponu verilecektir. Müşterilerimiz tarafından doldurularak Hadim Mağazalarında bulunan şeffaf sandıklara atılan çekiliş kuponları arasından, noter ve Milli Piyango yetkilileri tarafından yapılacak olan çekiliş ile talihlilerimizi belirleyeceğiz” diye konuştu.

Kişi Bilgilerini Eksik Girmeyin!

Özerik, kampanyanın geçerli olduğu tarihlerden de bahsederek, “Kampanyamız 1 Nisan–10 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olup, 28 Temmuz 2011 Perşembe günü saat 12.00’da merkez binamızda halka açık olarak düzenlenecek çekiliş ile son bulacaktır. Ayrıca, 5 Ağustos tarihinde ulusal basında Takvim gazetesinde sonuçlar yayınlanacak” ifadelerinde bulundu. Müşterilerin mağdur olmamaları için çekiliş kuponlarında bulunan kişisel bilgilerini eksiksiz bir şekilde doldurmaları gerektiğini hatırlatan Özerik, kampanya ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşların ise 444 1 320 no’lu müşteri hizmetleri numarasından gerekli bilgileri alabileceklerini söyledi.

Hedef 1 Milyon Çekiliş Kuponu

İsmail Özerik, kampanyada söz konusu olan 12 aracın büyük bir ödül olduğuna vurgu yaparak; bu ödüllerin ulusal firmalar tarafından bile zorlanarak yapılacağını kaydetti. Daha önce yaptıkları kampanyalarda 1 araç olduğunu ve o kampanyaya toplam 350 bin vatandaşın katıldığını da belirten Özerik, “Ayrıca o kampanya düzenlendiğinde 18 şubemiz vardı. Şimdi kazanma Şansı daha yüksek. Şube sayımız 32’ye yükseldi ve araç sayısı 12 oldu. Biz bu kampanyada 1 milyon çekiliş kuponunu hedefliyoruz” diye konuştu.

Ayakli Rehber

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım