Perakende Sektörüne Yeni Oyuncu, Armoni Restaurant

Sodexo şimdi de perakende sektörüne adım atıyor
Yiyecek-içecek, temizlik, güvenlik, teknik bakım gibi alanlarda yerinde hizmet çözümleri sunan Sodexo, Şişli’de açtığı Armoni Restaurant ile ilk kez geniş çaplı perakende sektörüne adım atıyor. Türkiye’nin gelişen ekonomisinde ihtiyaca bağlı olarak ilkleri gerçekleştiren Sodexo, yeni bir hizmet dünyasına “merhaba” diyor.


Dünyada ve Türkiye’de hizmet sektörünün lider markası Sodexo, perakende hizmetin esas olacağı ilk restoran projesini hayata geçirdi. Armoni Restaurant, Şişli Plaza’da hizmete açıldı. 760 metrekarelik brüt bir alana sahip Armoni, 180 kişiye aynı anda hizmet verecek kapasitede. Perakende sektöründe restoran işletmeciliğine adım atan Sodexo, Türkiye’nin gelişen ekonomisinde ihtiyaca bağlı olarak ilkleri gerçekleştiriyor. Şişli’de iş merkezlerinin tam ortasında yer alan Armoni Restaurant ile Sodexo, geniş bir müşteri kitlesine hitap ederek, kaliteli hizmetiyle müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı amaçlıyor.

YENİ BİR MARKA DOĞUYOR

Sodexo’nun Avrupa ve ABD’de perakende de bu konseptte ilk projesi olan Armoni Restaurant, yapılan yoğun araştırma ve analizler neticesinde ortaya çıktı. Yeni perakende markası Armoni Restaurant ile Sodexo, dünyada da hizmet verilen 80 ülke arasında farklı bir konuma oturmaya hazırlanıyor.

SEKTÖRDE İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Armoni Restaurant’ın Türkiye’de ve dünyada bir ilk olduğunu vurgulayan Sodexo Entegre Hizmet Yönetimi A.Ş Genel Müdürü Eşref Hamamcıoğlu, “Yerinde hizmet yönetimi anlayışıyla sektörün tam kalbinde yer alıyoruz. Tüketici trendleri de farklı bir aşamaya gittiği için hizmetlerimizi perakende segmentine taşımaya karar verdik. Geniş bir kitleye hitap eden restoranımızda bugüne kadar edindiğimiz tecrübelerimizi birebir paylaşmış olacağız. Amacımız tüketicinin farklı beklentilerini karşılamak ve onlara kaliteli hizmet vermek. Armoni Restaurant’ın başarılı olacağına ve yenilerinin geleceğine inanıyoruz. 2011 ortasında ise ikinci bir restoranı şimdiden planlıyoruz” dedi.

ŞİŞLİ’DE DEV YATIRIM

Armoni Restaurant’da 180 kişi aynı anda Türk ve dünya mutfağının farklı lezzetlerini tadabilme imkanı bulacak. Aynı zamanda bir bölümüyle cafe olarak da müşterine hizmet verecek olan restoran, pazar günleri hariç her gün sabah 07.00’den akşam 19.00’a kadar açık olacak, sabah kahvaltısından, paket servise kadar farklı alternatifler sunacak. Self servis şeklinde hizmet verecek olan Armoni Restaurant’da her türlü ödeme seçeneği de mevcut.

Sodexo Hakkında

Sodexo, 45 yıllık geçmişi, beş kıtaya yayılmış 80 ülke ve 34 bin noktadaki faaliyetiyle, hizmet sektörünün dünya devi. 1992’den beri Türkiye’deki faaliyetlerini sürdüren Sodexo, dünya genelinde 380 bin çalışanı ile milyonlarca insanın günlük yaşamına kalite katıyor. Yerinde hizmet çözümleri kapsamında yiyecek-içecek hizmetleri, temizlik, bina yönetimi, teknik bakım, ofis destek hizmetleri gibi farklı alanlarda özel sektöre ve kamu kuruluşlarına hizmet veriyor.
Ayakli Rehber

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım